>65.000 zufriedenen Kunden seit 2005
Einfache Rückgabe 60 Tage Rückgabegarantie
Weltweit Versand UPS Express
>65.000 zufriedenen Kunden seit 2005

Warenkorb

Ihr Warenkorb ist leer.

Citizen Duikhorloges

Sortieren nach:
Am meisten angesehen

Filter

Citizen Duikhorloges

WatchXL is gespecialiseerd in de betere Citizen horloges en in ons horlogeassortiment vind je een groot aantal Citizen duikhorloges. Met een Citizen duikhorloge ga je dieper en veiliger het water in. Natuurlijk hoef je niet perse aan de duiksport te doen om een diver te dragen. Onze Citizen Promasters zijn hoogwaardige uurwerken en vaak uitgerust met tal van unieke functies.

Citizen duikhorloges met dieptemeter

Veel van onze Citizen Promasters zijn uitgerust met unieke functies zoals een dieptemeter, schokdetectie en decompressiealarm.

Duikhorloge met ISO certificaat

Zoek je een horloge dat gegarandeerd waterdicht genoeg is om de diepzee mee op te zoeken? Kies dan voor een Citizen met ISO 6425 certificaat. Deze modellen zijn uitgebreid getest zodat ze gegarandeerd waterdicht zijn tot 200 meter. 

Citizen Eco-Drive horloges

een groot aantal van onze Citizen horloges zijn uitgerust met een hypermodern Citizen Eco-Drive uurwerk. Deze horloges hebben een lichtgevoelige cel dat een accu van energie voorziet. Je hoeft dus nooit een batterij te vervangen, het horloge hoeft niet onnodig opengemaakt te worden en blijft goed waterdicht.

WatchXL is jouw Citizen dealer

WatchXL is jouw officiele Citizen horlogedealer en dat garandeert jou dat je een Citizen duikhorloge koopt in uitstekende nieuwstaat, met handleiding en garantie. Mocht er binnen de garantietermijn een probleem zijn, weet dan dat WatchXL uitstekende service biedt.

Gratis verzending Citizen horloges

Heb je een Citizen diver gevonden en wil je deze bestellen? De verzendkosten neemt WatchXL voor haar rekening, ook naar België. Alle horloges worden goed verpakt en verzekerd verzonden. Is het uurwerk toch niet naar wens dan kan het binnen 60 dagen aan ons geretourneerd worden (mits ongedragen).

Veel klanten kochten al een Citizen Watch of ander horloge bij ons. Hun ervaringen kun je hier lezen.

 

Copyright © 2005-2023 - WatchXL Uhren AGB Datenschutz