>65.000 satisfied customers since 2005
Easy return 60 day return policy
Worldwide shipping UPS Express
>65.000 satisfied customers since 2005

Shopping cart

Your cart is empty.

Moederdag bij WatchXL

Sort by:
Popularity

Filters

Moederdag bij WatchXL

Ben je van plan een dameshorloge als Moederdag cadeau te geven? Daar maak je er vast en zeker iemand erg blij mee. Zeker met een van onze fraaie merkhorloges. Wij verkopen alleen dameshorloges van de betere merken en van zeer goede kwaliteit. Dat zie je direct aan het design en de afwerking. Ook voor 'mam' is alleen het beste goed genoeg! Wij combineren hoogwaardige horloges met perfecte service.

Geschikt Moederdagcadeau

Je vindt in ons Moederdag assortiment natuurlijk echte dameshorloges maar ook een aantal uniseks horloges die zowel voor dames als heren geschikt zijn. Met horloges van bekende merken zoals TW Steel, Versace en Gc Guess vind je hopelijk een geschikt cadeau voor Moederdag.


Snelle levering

Bij WatchXL koop je jouw moederdagcadeau en als je dit doet op werkdagen voor 15.00 uur dan wordt het horloge dezelfde dag nog verzonden (tenzij een andere levertijd bij het horloge staat vermeld). Zo weet je zeker dat je op Moederdag niet met lege handen hoeft aan te komen. 

60 dagen retourgarantie

Weet je niet zeker of het cadeautje in de smaak valt? Geen probleem: retourneren kan tot 60 dagen na aankoop, wij zorgen ervoor dat het geld snel weer op je rekening staat. En goed om te weten: wij betalen de verzendkosten, ook naar België!


Luxe dameshorloges 

Onze dameshorloges zijn sierlijk en stijlvol. Uurwerken met edelsteentjes, parelmoer en fraai gekleurde wijzerplaten vind je in ons assortiment.  

Bij elk horloge hebben we de specificaties geplaatst waaronder ook de diameter van het horloge. Zo weet je direct hoe groot het dameshorloge is. Bij sommige horloges zijn echte diamantjes geplaatst. Je krijgt er dan altijd een diamantcertificaat bij.

 

 

Copyright © 2005-2023 - WatchXL Watches General terms & conditions Privacy policy