>65.000 satisfied customers since 2005
Easy return 60 day return policy
Worldwide shipping UPS Express
>65.000 satisfied customers since 2005

Shopping cart

Your cart is empty.

Citizen Mechanical

Sort by:
Popularity

Filters

Citizen Mechanical

Citizen Mechanical horloges zijn automatische uurwerken. De horloges uit deze collectie hebben allemaal één ding met elkaar gemeen: ze laten zich opwinden door beweging. Dat betekent echt niet dat jij moet gaan springen of hardlopen om je horloge aan de draai te houden. Nee, een Citizen Mechanical laat zich al door de kleinste polsbeweging van energie voorzien.

Shop je Citizen Mechanical bij WatchXL

Bij Citizen horlogedealer WatchXL shop je jouw automatische horloge en profiteer je van de uitmuntende service die je van een officiële dealer mag verwachten!

Citizen horloges waterdicht en ISO certificaat

De automatische horloges uit de Mechanical collectie hebben als groot voordeel dat je nooit een batterij zult hoeven verwisselen. Deze Citizens zijn en blijven goed waterdicht. Veel van de Citizen Mechanical uurwerken zijn dan ook geschikt om mee te gaan zwemmen en snorkelen. Een aantal uurwerken zijn zelfs voorzien van een ISO/DIN certificaat, een internationale norm voor duikhorloges.

Dus ook voor duikers kan een Citizen Mechanical diver horloge zeer interessant zijn!

Wil je meer zien? Bekijk hier de gehele Citizen horloge collectie. Toch op zoek naar iets anders? Neem dan een kijkje bij het complete assortiment horloges van WatchXL!

Copyright © 2005-2023 - WatchXL Watches General terms & conditions Privacy policy