>65.000 satisfied customers since 2005
Easy return 60 day return policy
Worldwide shipping UPS Express
>65.000 satisfied customers since 2005

Shopping cart

Your cart is empty.

Radio Controlled horloges

Sort by:
Newest products

Filters

Radio Controlled horloges

De Citizen Radiogestuurde horloges zijn hypermoderne uurwerken die altijd perfect weten hoe laat het is. De zendergestuurde technologie die je in een Citizen Eco-Drive Radio Controlled horloge treft, garandeert dat jij altijd en overal de precieze tijd kunt aflezen. Dit multi-band zendergestuurde systeem in combinatie met Eco-Drive geeft de Citizen Radio Controlled horloges lightspeed!

Citizen Radio Controlled: aangestuurd door atoomklok

De Citizen zendergestuurde horloges ontvangen een tijdsignaal van een atoomklok, waardoor het horloge altijd de nagenoeg exacte tijd weet weer te geven. De afwijking is eigenlijk niet noemenswaardig: minder dan 1 seconde per 1.000.000 jaar! Eén ding is zeker: met een Radio Controlled Citizen kom je écht nooit meer te laat! Lees hier hoe de atoomklok werkt.

Citizen Eco-Drive: loopt altijd

Het Citizen Eco-Drive systeem is een superieure technologie gemaakt om het Citizen horloge te voorzien van energie. De Eco-Drive is zonne energie 2.0: meer energie uit minder licht. Zelfs uit het kleinste straaltje kunstlicht weet de Eco-Drive de energievoorraad aan te vullen. De Citizen Radio-Controlled horloges zijn allemaal uitgerust met het Eco-Drive systeem.

Wil je meer zien? Bekijk hier de gehele Citizen horloge collectie. Toch op zoek naar iets anders? Neem dan een kijkje bij het complete assortiment horloges van WatchXL!

Copyright © 2005-2023 - WatchXL Watches General terms & conditions Privacy policy